Οι “Eternals” είναι η επόμενη ταινία της Marvel! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι “Eternals” είναι η επόμενη ταινία της Marvel!

Ειδήσεις | 16-5-2018 |

Ενώ ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η σκόνη που άφησε πίσω του το “Avengers: Infinity War”, η Marvel ήδη κοιτάζει στο μέλλον και στις ταινίες που θα ακολουθήσουν το, ακόμη χωρίς επίσημο τίτλο, “Avengers 4”.

Ένα από τα διάφορα projects τα οποία έχουν συζητηθεί είναι και αυτό των “Eternals” το οποίο πρόσφατα ο Kevin Feige επιβεβαίωσε ότι είναι στη λίστα των comics που επεξεργάζεται η Marvel ώστε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Και σήμερα έγινε γνωστό ότι οι Matthew και Ryan Firpo, σεναριογράφοι του “Ruin” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019, ανέλαβαν από πλευράς Marvel να επεξεργαστούν το σενάριο μιας ενδεχόμενης ταινίας.

Οι Eternals αποτελούν μία από τις λιγότερο διάσημες δημιουργίες του Jack Kirby. Έκαναν το ντεμπούτο τους το 1976 και παρόλο που δεν εξελίχθηκαν σε επιτυχία σίγουρα αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κι επικές ιστορίες που έχει γράψει ο Kirby. Η βασική πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη χρόνια μάχη των Eternals με τους Deviants, δύο φυλών που δημιούργησαν ύστερα από πειράματα οι Celestials πριν από 5 εκατομμύρια χρόνια, και τη σχέση τους με τους ανθρώπους. Μάλιστα, η καταγωγή του Thanos, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στο “Avengers: Infinity War”, είναι από τους Eternals αν και ο ίδιος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Deviant Syndrome. Συνεπώς, η εμφάνιση τους θα μπορούσε να συνδυαστεί με την εμφάνιση του Thanos στο MCU.

Προς το παρόν, μόνο μία ταινία έχει επιβεβαιωθεί μετά το τέταρτο Avengers και αυτή δεν είναι άλλη από το sequel του “Spider-Man: Homecoming” το οποίο αναμένεται τον Ιούλιο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,