Οι δημιουργοί του «Infinity War» το ξεκαθαρίζουν: «Το τέλος της ταινίας είναι αυτό που φαίνεται» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δημιουργοί του «Infinity War» το ξεκαθαρίζουν: «Το τέλος της ταινίας είναι αυτό που φαίνεται»

Ειδήσεις | 4-5-2018 |

Αν και οι περισσότεροι έχουν ήδη δει το «Infinity War», για καλό και για κακό θα προσπαθήσουμε να το πούμε χωρίς spoilers: το φινάλε της τελευταίας ταινίας της Marvel σόκαρε πολλούς αλλά άπαντες θεώρησαν πως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό, πως όσον αφορά την πλοκή ισχύει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Όμως αυτό διαψεύδεται από τους ιθύνοντες της ταινίας.

Όσοι θεωρούν πως η επόμενη ταινία, το λεγόμενο «Avengers 4» θα «διορθώσει» σεναριακά τα όσα έγιναν στο τέλος του «Infiity War» θα πέσουν έξω. Σύμφωνα τουλάχιστον με τους σεναριογράφους των δυο ταινιών, Christopher Markus και Stephen McFeely και τις δηλώσεις που έκαναν στο Buzzfeed.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε δει την ταινία μην διαβάζετε τις δηλώσεις γιατί σε αυτές εμπεριέχονται SPOILERS

«Όταν γράφαμε το Infinity War και όταν κάναμε τα γυρίσματα, το Black Panther δεν είχε βγει ακόμα στις αίθουσες. Δεν ξέραμε φυσικά ακόμα πόσο καλό θα ήταν και την μεγάλη του επιτυχία. Και έπρεπε να συμπεριφερθούμε σε όλους μας τους χαρακτήρες με τον ίδιο τρόπο. Αυτοί που χάνονται στο Infinity War είναι ηγέτες στα δικά τους franchise. Και ο Black Panther είναι ακριβώς το ίδιο με όλους. Τo Avengers 4 δεν θα κάνει αυτό που νομίζετε ότι θα κάνει. Είναι μια διαφορετική ταινία από ότι πιστεύετε. Οι θάνατοι είναι αληθινοί. Θέλω απλά να σας το πω αυτό και όσο πιο σύντομα το αποδεχθείτε τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο της θλίψης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Christopher Markus.

Από την πλευρά του, ο McFeely πρόσθεσε: «Δείτε το έτσι. Νομίζω ότι το Infinity War ήταν μια αρκετά ώριμη ταινία για blockbuster. Έχει προφανώς αρκετό χιούμορ, αλλά γίνεται πολύ ώριμη στην πορεία. Το ίδιο θα γίνει και με την επόμενη. Θα επιμείνουμε στις αποφάσεις μας και ελπίζουμε να σας εκπλήξουμε και να δεθείτε με την ιστορία. Είναι μία ταινία από το ίδιο στούντιο, με τους ίδιος δημιουργούς. Γράφτηκαν μαζί και γυρίστηκαν ταυτόχρονα. Προφανώς και συνδέονται αλλά είναι δύο διαφορετικές ταινίες με τη μία να εξαρτάται από το τι έγινε στην προηγούμενη».

Διαβάστε περισσότερα για: