Οι Ben Kingsley και Ezra Miller, θα γίνουν o Salvador Dali - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Ben Kingsley και Ezra Miller, θα γίνουν o Salvador Dali

Ειδήσεις | 14-5-2018 |

Ο σκηνοθέτης του American Psycho, Mary Harron θα σκηνοθετήσει το “Dali Land”, σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος, σε συνεργασία με τον John C Walsh. Η ταινία τοποθετείται σε Νέα Υόρκη και Ισπανία το 1973, και αφηγείται τις προσπάθειες ενός νεαρού γκαλερίστα, του James (Frank Dillane), ο οποίος θα βοηθήσει τον Dali να ετοιμάσει ένα μεγάλο show. Ο ενθουσιασμός του για να μάθει τα μυστικά της τέχνης από έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, γρήγορα θα μετατραπεί σε μία περιπέτεια που θα τον οδηγήσει σε έναν κόσμο από πάρτι, προσωπικές μάχες, και έναν κόσμο γεμάτο χρήμα και ίντριγκες.

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι ο Ben Kingsley θα ενσαρκώσει τον διάσημο σουρρεαλιστή ζωγράφο. Την ίδια στιγμή όμως θα πρέπει να παρουσιαστούν και κάποια flashbacks, στα οποία τον καλλιτέχνη θα ενσαρκώνει ο Ezra Miller.

Και το λαμπρό cast συνεχίζεται: Η Lesley Manville θα ενσαρκώσει την καταπιεστική γυναίκα, και μούσα του δημιουργού, Gala, και ο Tim Roth θα είναι ο Captain Moore, το δεξί του χέρι.

Ο Harron σκοπεύει να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον χρόνο σε Καναδά και Ισπανία, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου.