Ο Zack Snyder αποκάλυψε την επόμενη ταινία του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Zack Snyder αποκάλυψε την επόμενη ταινία του

Ειδήσεις | 30-5-2018 |

Μετά την “Justice League”, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Zack Snyder φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει ένα διάλειμμα από τις superhero ταινίες καθώς, όπως έγινε γνωστό, το επόμενο project του θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στα social media, θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Ayn Rand, “The Fountainhead”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1943. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει το θαυμασμό του για το βιβλίο καθώς το 2016 σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter είχε δηλώσει ότι “Πάντα αισθανόμουν ότι το “The Fountainhead” αποτελεί μια διατριβή στην ίδια τη δημιουργική διαδικασία και στο τι σημαίνει να δημιουργείς κάτι”. Το βιβλίο αποτελεί την πρώτη συγγραφική επιτυχία της Rand και σε αυτό εμπεριέχονται αρκετές από τις πολιτικές θέσεις της που στη συνέχεια θα γίνονταν γνωστές ως “Αντικειμενισμός”.

Σε αυτό παρακολουθούμε τον Howard Roark, ένα μοντέρνο αρχιτέκτονα, ο οποίος αρνείται να δεχτεί τις συμβάσεις των συναδέλφων του και κηρύττει την ατομική ελευθερία και ανεξαρτησία ως αντίδοτο στον κομφορμισμό που συναντά γύρω του. Είναι γεγονός ότι το βιβλίο εμπεριέχει αρκετές αμφιλεγόμενες στιγμές που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν, και πως, θα τις μεταφέρει ο Snyder στην ταινία του.

Η ταινία είχε μεταφερθεί ξανά στον κινηματογράφο το 1949 με τους Gary Cooper, Patricia Neal, Raymond Massey και Kent Smith.

Διαβάστε περισσότερα για: