Ο «Σούπερμαν» σχεδόν... παρακαλάει την DC: «Θέλω να γυριστεί το Man of Steel 2» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο «Σούπερμαν» σχεδόν… παρακαλάει την DC: «Θέλω να γυριστεί το Man of Steel 2»

Ειδήσεις | 4-5-2018 |

Aν και τα πράγματα δεν έχουν πάει και ακριβώς ιδανικά για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, η Warner Bros συνεχίζει να σχεδιάζει την επέκτασή του και στα σκαριά βρίσκονται τα «Aquaman», «Shazam», «Wonder Woman 2», «Batgirl», «Birds Of Prey» and «Suicide Squad 2». Τι λείπει από το μενού; Ναι, οκ λείπει μια solo ταινία Μπάτμαν αλλά αυτό ως γνωστόν αυτό είναι πονεμένη ιστορία. Τι ΑΛΛΟ λείπει; Μα προφανώς μια ταινία για τον Σούπερμαν.

Ο Χένρι Καβίλ, ο άνθρωπος που έχει υποδυθεί τον Σούπερμαν τρεις φορές μέχρι τώρα, μια στο «Man of Steel», μια στο «Batman V Superman» και άλλη μια στο «Justice League», θέλει πολύ να ξαναπαίξει τον ρόλο αλλά σε μια solo ταινία και πρόσφατα με δηλώσεις του σχεδόν παρακάλεσε την DC να γυρίσει το «Man of Steel 2».

«Έχω κάνει πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες, επίσημες συζητήσεις για να προχωρήσουν τα πράγματα. Αποτελεί τεράστια επιθυμία μου να γυριστεί το «Man of Steel 2», ένα απευθείας σίκουελ της πρώτης ταινίας. Υπάρχει πάρα πολύ υλικό γύρω από τον Σούπερμαν και πολλές ιστορίες που μπορούν να γίνουν ταινίες. Το θέλω πάρα πολύ», είπε ο Καβίλ μιλώντας στο Collider.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο πρόσωπό του αλλά όχι και την αισιοδοξία μας πως όλα θα πάνε καλά…