Ο «Λουκ Σκάιγουοκερ» έχρισε τζεντάι τον «Iron Man» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο «Λουκ Σκάιγουοκερ» έχρισε τζεντάι τον «Iron Man»

Ειδήσεις | 2-5-2018 |

Το «Avengers: Infinity War» έχει κάνει ένα ασύλληπτα εμπορικό άνοιγμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Όχι μόνο έχει κάνει ήδη το καλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα όλων των εποχών με 630 εκατομμύρια αλλά έχει ξεπεράσει και το «Star Wars: The Force Awakens» κατά 11 εκατομμύρια στο εσωτερικό box office.

Ο θρύλος των Star Wars, Μαρκ Χάμιλ, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ρόλο του Λουκ Σκάιγουοκερ έδωσε συγχαρητήρια στην ταινία της Marvel και μάλιστα πόσταρε στο Twitter του μια εικόνα που απευθυνόταν στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ συγκεκριμένα.

Η εικόνα έδειχνε το χέρι της Ρέι, της πρωταγωνίστριας της νέας Star Wars τριλογίας, να δίνει στον Iron Man ένα φωτόσπαθο. «Περίμενε πρώτα να φύγει και μετά το πετάς, εμπιστεύσουμε σε αυτό», έγραψε ο «Λουκ» κάνοντας αναφορά στην τελευταία ταινία του franchise των Star Wars, το «The Last Jedi».

Ο συμβολισμός της συγκεκριμένης κίνησης μάλλον έχει να κάνει με το ότι ο Iron Man αναγνωρίζεται από μια μυθική μορφή των Star Wars ως ο συνεχιστής του στην pop κουλτούρα: ο Χάμιλ ουσιαστικά λέει στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ότι μπορεί να γράψει αντίστοιχη ιστορία. Φυσικά, πίσω τόσο από το franchise των Star Wars όσο από και τις ταινίες της Marvel βρίσκεται η Disney, άρα επί της ουσίας υπάρχει ένα μεγάλο εμπορικό στρατόπεδο όπου αλληλοσυγχαίρονται…