Ο Jake Gyllenhaal, ο νέος κακός στο sequel του Spider-Man - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jake Gyllenhaal, ο νέος κακός στο sequel του Spider-Man

Ειδήσεις | 22-5-2018 |

O Jake Gyllenhaal είναι έτοιμος να φέρει μυστήριο στο σύμπαν του Spider-Man.

Ο ηθοποιός είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει ένα από τους χαρακτηριστικότερους κακούς την Marvel, τον Mysterio, στο sequel του Spider-Man: Homecoming. Οι δημιουργοί του Spider-Man, Stan Lee και Steve Ditko, παρουσίασαν τον Mysterio το 1964, και είναι ένας ειδικός οπτικών εφέ ονόματι Quentin Beck, ο οποίος χρησιμοποιεί τα ταλέντα του για να δημιουργεί  ψευδαισθήσεις και να διαπράττει εγκλήματα, καθώς και να πολεμά τον Spider-Man.

Ο Tom Holland είναι πλέον ο νέος Spiderman, με τον Jon Watts να επιστρέφει στην σκηνοθεσία μετά το Homecoming, το οποίο απέσπασε πάνω από $880 εκατομμύρια παγκοσμίως. Οι Chris McKenna και Erik Sommers, θα επιστρέψουν και αυτοί στο σενάριο.

Ο Gyllenhaal έχει πάντως μία ενδιαφέρουσα προϊστορία με τον Spider-Man. Όταν ο πρώτο Spider-Man, Tobey Maguire iχτύπησε την πλάτη του το 2003, μεταξύ των Spider-Man (2002) και Spider-Man 2 (2004), ο Gyllenhaal ήταν το όνομα που ακούγονταν ότι θα αντικαταστήσει τον Maguire, πράγμα το οποίο βέβαια δεν συνέβη, καθώς ο Maguire επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του.

Το sequel του Homecoming, αναμένεται το 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,