Νέες Πληροφορίες για το "Watchmen" του HBO - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες Πληροφορίες για το “Watchmen” του HBO

TV, Ειδήσεις | 23-5-2018 |

Ο Damon Lindelof, γνωστός από τις δουλειές του στα “Lost” και “The Leftovers” αυτό το διάστημα, όπως είχε γίνει γνωστό, ασχολείται με το πιο φιλόδοξο και, πιθανώς, πιο αμφιλεγόμενο project που έχει ασχοληθεί ποτέ. Και αυτό δεν είναι άλλο από την τηλεοπτική μεταφορά του “Watchmen” στο HBO.

Μέσω Instagram τώρα έκανε γνωστές κάποιες σκέψεις του πάνω στη σειρά τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Όπως έγραψε: “Τα τεύχη του “Watchmen” είναι ιερά και δεν πρόκειται να τα μεταφέρουμε, ούτε να τα αναπαράγουμε, ούτε να τα αλλάξουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα βασικά τους στοιχεία. Είναι πολύ καλά για να τα αγνοήσουμε. Αυτά τα 12 τεύχη είναι σαν την Παλαιά Διαθήκη. Όταν βγήκε η Καινή Διαθήκη δεν έσβησε ότι υπήρχε πριν. Την Γένεση. Τον Κήπο της Εδέμ. Τον Αβραάμ και τον Ισαάκ. Όλα αυτά συνέβησαν. Και κάπως έτσι θα είναι και η τηλεοπτική μας μεταφορά. Ο Comedian πέθανε. Ο Dan και η Laurie ερωτεύτηκαν. Ο Ozymandias έσωσε τον κόσμο και ο Dr. Manhattan έφυγε αφού σκότωσε τον Rorschach στην Ανταρκτική”.

Όπως αποκάλυψε, σε αντίθεση με το comic που διαδραματίζεται στην εποχή των Reagan, Thatcher και Gorbachev, ο στόχος είναι να μεταφέρουν το κλίμα του comic στη σύγχρονη εποχή των Trump, May και Putin. Στη σειρά θα εμφανιστούν πολλοί νέοι χαρακτήρες και ήρωες αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και μερικές εκπλήξεις από το παρελθόν καθώς και κάποια οικεία πρόσωπα. Μάλιστα, ο Lindelof έκανε γνωστό ότι έστειλε στον Alan Moore, ο οποίος έχει ταχθεί κατά των μεταφορών των ιστοριών του σε άλλα Μέσα, αλλά δεν αποκάλυψε αν αυτός του απάντησε. Σε αντίθεση με τον Dave Gibbons, συνδημιουργό και σχεδιαστή του “Watchmen“, ο οποίος του έδωσε την ευχή του.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται ο πιλότος της σειράς που αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,