Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των Transformers; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των Transformers;

Ειδήσεις | 24-5-2018 |

Η Paramount ανακοίνωσε χτες ότι η επόμενη ταινία του franchise των Transformers, μετατίθεται από το καλοκαίρι του 2019, προς άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Το sequel του “Transformers: The Last Knight” ήταν προγραμματισμένο για έξοδο στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου του 2019. Το franchise πάντως δεν θα μείνει χωρίς προσθήκη, καθώς το spinoff με τίτλο “Bumblebee,” θα κάνει έξοδο το επόμενα Χριστούγεννα.

Την προηγούμενη χρονιά, το “The Last Knight” σημείωσε αρνητικό ρεκόρ στο box office για την σειρά, με εισπράξεις παγκοσμίως $605 εκατομμύρια. Η πτώση της ταινίας έρχεται σε συνδυασμό με μία από τις χειρότερες χρονιές της Paramount από πλευράς εισπράξεων. Το 2011 ήταν η καλύτερη της χρονιά, κυρίως εξαιτίας των Transformers. Το “Dark of the Moon,” είχε εισπράξεις $1.12 δισεκατομμύρια, ανεβάζοντας τα κέρδη της εταιρείας στα $1.95 δισεκατομμύρια, και το ποσοστό της εταιρείας στην αγορά να ανεβαίνει στο 19.2%.

Ο Jim Gianopulos, ο πλέον διευθύνων σύμβουλος  της εταιρείας, υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα να ανεβάσει τα κέρδη του στούντιο, πιστεύοντας ότι το “Bumblebee,” θα δείξει το τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία με το franchise, μετά την νέα διοίκηση. Φήμες όμως λένε ότι σε περίπτωση που το spinoff δεν αποφέρει τα κέρδη που θέλει η εταιρεία, ίσως το franchise να τελειώσει εκεί.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα δεκαετίες πριν την σειρά, και θα αφηγείται το πώς ο Bumblebee, ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο είδος. Σκηνοθέτης θα είναι ο Travis Knight, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει υποψήφιος για Oscar, αλλά για λογαριασμό της Laika, με τα “Coraline” και “Kubo and the Two Strings.” Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Hailee Steinfeld και John Cena.

 

Διαβάστε περισσότερα για: