Και η Annette Bening, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Annette Bening, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Ειδήσεις | 10-5-2018 |

Διότι το σωστό το κινηματογραφικό σύμπαν, στα πρώτα ονόματα φαίνεται. (Δεν μιλάμε για εσένα Universal.)

Ήδη η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη για το επόμενο κεφάλαιο της Marvel, το “Captain Marvel”, με την Brie Larson στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πλέον, και επισήμως, στο cast προστέθηκε η πολλές φορές υποψήφια για Oscar, Annette Bening.

Η ταινία, της οποίας την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck, βρίσκει την Larson σαν Carol Danvers, μία επιδέξια πιλότο, της οποίας το DNA συνδυάζεται με εκείνο ενός εξωγήινου πολεμιστή. Έτσι θα αποκτήσει δυνάμεις όπως ότι μπορεί να πετάει, να μην τραυματίζεται, να απορροφά και να εκτοξεύει ενέργεια. Η ταινία θα είναι τοποθετημένη στα 90s, με την Danvers να πρέπει να πολεμήσει τους Skrulls.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο της Bening δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και δημοσιεύματα λένε ότι οι πιθανότητες είναι να κάνει την μητέρα της Danvers, ή μία τρελοεπιστήμονα. Και στους δύο θα είναι μοναδική.

Στο cast θα δούμε επίσης τους Jude Law, Gemma Chan, Ben Mendelsohn, Lee Pace και Djimon Hounsou, με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,