Η Jessica Chastain ετοιμάζει ταινία κατασκόπων με ένα άκρως εντυπωσιακό cast - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jessica Chastain ετοιμάζει ταινία κατασκόπων με ένα άκρως εντυπωσιακό cast

Ειδήσεις | 2-5-2018 |

Καλά θα κάνουν να προσέχουν οι διάφοροι κινηματογραφικοί μυστικοί πράκτορες όπως ο Jason Bourne και ο James Bond καθώς η Jessica Chastain ετοιμάζεται να εισβάλει στα λημέρια τους. Και μαζί της, όπως φαίνεται, φέρνει κι ένα εντυπωσιακό cast στο οποίο συναντάμε τα ονόματα των Marion Cotillard, Penelope Cruz, Fan Bingbing και Lupita Nyong’o.

Η ιδέα της ταινίας, η οποία ανήκει στην Chastain, ακολουθεί διαφορετικές πράκτορες απ’ όλο των κόσμο οι οποίες καλούνται να συνεργαστούν ώστε να σταματήσουν μία αναδυόμενη απειλή να αποκτήσει ένα πανίσχυρο κι άκρως επικίνδυνο όπλο. Η ταινία, προς το παρόν τουλάχιστον, ονομάζεται “355” ενώ οι Simon Kinberg και Theresa Rebeck θα αναλάβουν αντίστοιχα τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Όπως δήλωσε η Chastain “Όταν έκανα τις ετοιμασίες για το “Zero Dark Thirty” έμαθα πάρα πολλά για την CIA. Είχαμε έναν σύμβουλο ο οποίος είχε πολλές γνώσεις πάνω στην κατασκοπία. Ο τίτλος προέκυψε μέσα από μία συζήτηση που είχα με αυτόν. Η Πράκτορας 355 ήταν μία γυναίκα κατάσκοπος που έδρασε την περίοδο της Αμερικανικής Επανάστασης. Ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες πράκτορες στις Η.Π.Α. και ακόμη η ταυτότητα της παραμένει άγνωστη. Για πολλές γυναίκες που δουλεύουν στη CIA και σε άλλες παρόμοιες οργανώσεις το 355 αποτελεί έναν παγκόσμιο άτυπο όρο για τις γυναίκες κατασκόπους. Αφορά την αόρατη αυτή γυναίκα που δεν είχε όνομα”.

Όπως έγινε γνωστό, οι Chastain, Kinberg και μέλη του cast θα παρευρεθούν στις Κάννες ώστε να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε πιθανούς αγοραστές. Κρίνοντας πάντως από τα ονόματα που εμπλέκονται λογικά δεν θα έχουν καμία δυσκολία και το project θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,