Η Helena Bonham Carter στο ανανεωμένο καστ του "The Crown" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Helena Bonham Carter στο ανανεωμένο καστ του “The Crown”

TV | 4-5-2018 |

To Netflix ανακοίνωσε ότι η Helena Bonham Carter θα είναι μέρος του καστ του “The Crown” για τον 3ο κύκλο της σειράς. Η Bonham Carter θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Margaret παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Vanessa Kirby.

“Δεν είμαι σίγουρη για ποιο πράγμα είμαι περισσότερο τρομοκρατημένη- το να αποδώσω πιστά την πραγματική πριγκίπισσα Margaret ή το να μπω στα παπούτσια της Vanessa Kirby”, δήλωσε η Bonham Carter, που σύντομα θα δούμε στο “Ocean’s 8”. “Το μόνο πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα είμαι πιο κοντή (από τη Vanessa)”.

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Olivia Colman θα αναλάβει το ρόλο της μεσήλικης πια βασίλισσας Elizabeth (στους δυο πρώτους κύκλους τη νεότερη εκδοχή υποδυόταν η Claire Foy) και ο Tobias Menzies θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Philip (το ρόλο είχε προηγουμένως ο Matt Smith).

Η σειρά πρόσφατα είχε τραβήξει την προσοχή για τους λάθος λόγους, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Foy πληρωνόταν λιγότερα από τον συμπρωταγωνιστή της Smith. Η εταιρεία παραγωγής Left Bank τελικά αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως για τη διαφορά στη χρηματική αμοιβή των δυο ηθοποιών.

Διαβάστε περισσότερα για: ,