Θα "αρπάξει" η Disney την "Παναγία των Παρισίων", του Idris Elba, από τα χέρια του Netflix; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα “αρπάξει” η Disney την “Παναγία των Παρισίων”, του Idris Elba, από τα χέρια του Netflix;

Ειδήσεις | 24-5-2018 |

Μην τρομάζεις φίλε μου cinefreak. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο αγαπημένος Elba θα ενσαρκώσει τον Κουασιμόδο.

Το σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός θα κάνει το επόμενο σκηνοθετικό του βήμα στην μεταφορά της κλασικής ρομαντικής τραγωδίας “H Παναγία των Παρισίων”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει κιόλας.

Η νουβέλα του 1831 από τον Victor Hugo, αφορά τον Quasimodo, ο οποίος μένει στο κωδωνοστάσιο της Παναγίας των Παρισίων, και ερωτεύεται την τσιγγάνα Esmerelda. Η εκδοχή του Elba θα τοποθετείτε στο σήμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Βέβαια εδώ μιλάμε για παραγωγή του Netflix. H πιο επιτυχημένη εκδοχή της ήταν εκείνη του 1996 από την Disney, και ήταν ταινία κινουμένων σχεδίων.

Και πάμε στο καλό: Μετά την ανακοίνωση από τον Elba φήμες θέλουν να τον έχει πλησιάσει η Disney προκειμένου να ενταχθεί η ταινία στις live-action μεταφορές των κλασικών ταινιών της.

Το σενάριο ανήκει στον Michael Mitnick, με τον Idris Elba να υπόσχεται ότι η ταινία θα είναι μία μουσική εμπειρία. Ναι λοιπόν, μιλάμε για μιούζικαλ.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,