Ένσταση από τους καλλιτέχνες, για την δημοπρασία της Weinstein Co. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένσταση από τους καλλιτέχνες, για την δημοπρασία της Weinstein Co.

Ειδήσεις | 1-5-2018 |

Όχι καλή μου Weinstein Co. Δεν θα σε αφήσουν να χρεοκοπήσεις τόσο εύκολα. Και καλά σου κάνουν…

Πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood, κατέθεσαν ομαδικά τις ενστάσεις τους, σχετικά με την πώληση της εταιρείας. Αυτό συνέβη χθες, 30/04, την ημέρα που τελείωνε η προθεσμία κατάθεσης των ποσών, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έπρεπε να γνωστοποιήσουν, πριν την δημοπρασία της εταιρείας, την ερχόμενη Παρασκευή.

Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Meryl Streep, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Jake Gyllenhaal, Bill Murray, Julia Roberts, Rachel McAdams, και Stephen King, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν ενστάσεις. Ο λόγος είναι ότι τους αναλογούν ποσό από τα κέρδη της εταιρείας, για διάφορα projects, τα οποία και θα χάσουν αν γίνει η πώληση της εταιρείας, μετά από χρεοκοπία. Ο Quentin Tarantino κατέθεσε ξεχωριστή ένσταση, καθώς ισχυρίζεται ότι η εταιρεία του οφείλει πάνω από $4.5 εκατομμύρια.

Πέρα όμως από τους παραπάνω, ένσταση για την αγοραπωλησία έχουν καταθέσει και τα θύματα του Harvey Weinstein, καθώς σε περίπτωση χρεοκοπίας, και αλλαγής διοίκησης, δεν θα δικαιούνται τις αποζημιώσεις, από τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει, με δεδομένο βέβαια ότι ο Weinstein θα καταδικαστεί.

Διαβάστε περισσότερα για: