"Κανείς δεν πέρασε καλά" - H Emilia Clarke, αδειάζει το Terminator Genisys - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Κανείς δεν πέρασε καλά” – H Emilia Clarke, αδειάζει το Terminator Genisys

Ειδήσεις | 29-5-2018 |

Και αν θέλετε την γνώμη μας, και πολύ καλά έκανε.

Η μετάβαση της Emilia Clarke από το “Game of Thrones” στο σινεμά, πήρε την μεγαλύτερη ώθηση με το “Solo: A Star Wars Story.” Βέβαια είχε προσπαθήσει να το κάνει και στο παρελθόν, με το “Terminator Genisys,” στο οποίο ενσάρκωνε την Sarah Connor, σε νέο timeline, γιατί άμα θες να συνεχίσεις το franchise, και δεν σου βγαίνει, άλλαξε timeline. Η ταινία του 2015, πέρα από τις άσχημες κριτικές κατάφερε να συγκεντρώσει στις ΗΠΑ μόνο $89 εκατομμύρια, σχεδόν το 1/3 της παραγωγής της.

Η Clarke σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, θυμάται την χαοτική διαδικασία παραγωγής, η οποία είχε για σκηνοθέτη τον Alan Taylor, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει 7 επεισόδια στο “Game of Thrones,” συμπεριλαμβανομένων των φινάλε του πρώτου και δεύτερου κύκλου.

“Δεν ήταν ο σκηνοθέτης που θυμάμαι. Δεν πέρασε καλά. Κανείς δεν πέρασε καλά.”

Η ηθοποιός όμως ανέφερε και κάτι άλλο, το οποίο είναι ακόμα πιο ανησυχητικό. Την ίδια περίοδο σε διπλανό στούντιο γυριζόταν η εξίσου χαοτική, και απογοητευτική παραγωγή που ακούει στο όνομα “Fantastic Four”, του Josh Tank. Όταν τα νέα κάθε παραγωγής βγήκαν στην φόρα, η Clarke αναφέρει πώς τεχνικοί από την παραγωγή των Fantastic Four, κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια που έγραφαν “Τουλάχιστον δεν δουλεύουμε στον Terminator”. Και αν αυτό δεν λέει κάτι, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο να σας πούμε.

Το φτωχό αποτέλεσμα του box office, δεν άφησε κανένα περιθώριο για επόμενη ταινία, με την Clarke να συμπληρώνει: “Είμαι ανακουφισμένη που δεν θα γυρίσω στον ρόλο της Sarah Connor για επόμενη ταινία Terminator.”

Διαβάστε περισσότερα για: ,