Είναι επίσημο! Το «Spawn» βρήκε τον πρωταγωνιστή του! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο! Το «Spawn» βρήκε τον πρωταγωνιστή του!

Ειδήσεις | 30-5-2018 |

Το ότι μια ταινία «Spawn» από τον Τοντ Μακ Φάρλαντ, δηλαδή τον δημιουργό του ομόνυμου ιστορικού κόμιξ, βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά είναι κάτι που το ξέραμε ήδη. Ξέραμε επίσης πως ο Μακ Φάρλαντ θέλει να γυρίσει μια ταινία με horror αναφορές και στιλ που θα αντλεί το ύφος της από τις δημιουργίες του Κάρπεντερ και πως έχει ήδη συμφωνήσει με Blumhouse Productions, εταιρεία που είναι γνωστή για τις horror δημιουργίες της (The Purge, Paranormal Activity, Insidious). Και μόλις μάθαμε μια ακόμα είδηση που όπως και να έχει μας κάνει να γουστάρουμε πολύ.

Ο άνθρωπος που θα υποδυθεί τον Spawn βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Τζέιμι Φοξ. Ο γνωστός ηθοποιός το ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του social media κάνοντας μια δημοσίευση που ήταν γεμάτη ενθουσιασμό και η οποία ανέφερε: «Πριν μερικά χρόνια πήγα στην Αριζόνα για να συναντήσω τον άνθρωπο που δημιούργησε τον καλύτερο κόμιξ χαρακτήρα του σύμπαντος. Μιλάω για τον δημιουργό του Spawn, τον Τοντ Μακ Φάρλαντ. Του ανέλυσα τον ενθουσιασμό μου για το έργο του και του είπα ότι θα ήταν τεράστια τιμή μου να έπαιζα κάποτε τον Spawn στο σινεμά. Λοιπόν, αυτή η μεγάλη ώρα έφτασε. Θα υποδυθω τον Spawn και είμαι πανέτοιμος να μεταμορφωθώ»!

Την είδηση επιβεβαίωσε επίσημα και η Blumhouse Productions με την εξής ανακοίνωση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τζέιμι Φοξ θα έχει τον ομόνυμο ρόλο στην κινηματογραφική απόδοση που ετοιμάζουμε για τον Spawn. Είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός και μεγάλος θαυμαστής του Spawn και του Τοντ Μακ Φάρλαντ. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι».

Ο Μακ Φάρλαντ έχει ήδη δηλώσει πως πρόθεσή του είναι να υπάρξει μια τριλογία Spawn ενώ οι πρόσφατες δηλώσεις του πως θα ακολουθήσει μια horror αισθητική στην ταινία του ξένισαν πολύ κόσμο με δεδομένο πως έχουμε να κάνουμε με μια superhero ταινία. Άλλους φυσικά μας έκανε να ανυπομονούμε πιο πολύ: «Η κινηματογραφική κόμιξ βιομηχανία έχει μπερδέψει τον κόσμο. Όλοι περιμένουν να βλέπουν ταινίες όπως τα Captain America αλλά όχι. Στον Spawn δεν ταιριάζει ένα τέτοιο ύφος. Ταιριάζει η παράδοση του Κάρπεντερ και του Χίτσκοκ και αυτή θέλω να ακολουθήσω».

Διαβάστε περισσότερα για: