"Δεν έπρεπε να γυριστεί. Εμετικό. Βασανιστικό" - Οι πρώτες αντιδράσεις για την νέα ταινία του Lars Von Trier - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Δεν έπρεπε να γυριστεί. Εμετικό. Βασανιστικό” – Οι πρώτες αντιδράσεις για την νέα ταινία του Lars Von Trier

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 15-5-2018 |

H νέα ταινία του Lars von Trier, “The House That Jack Built,” (δες εδώ το trailer), η οποία μπήκε σχεδόν τελευταία στιγμή στο πρόγραμμα, έκανε πρεμιέρα χθες στο Φεστιβάλ Καννών, και πολλοί από τους κριτικούς μεταδίδουν ότι πολύς κόσμος άρχισε να φεύγει από την αίθουσα κατά την διάρκεια της προβολής, με σκηνοθέτες να λένε ότι αυτή την φορά το παρατράβηξε.

“Μόλις έφυγα από την ταινία του Lars Von Trier, The House that Jack Built. Απαίσια. Ξιπασμένη. Εμετική. Βασανιστική. Αξιολύπητη,” έγραψε κάποιος.

“Κόσμος αποχωρεί από την ταινία του Lars Von Trier movie, λες κι δεν ήξεραν ακριβώς που έμπλεξαν,” έγραψε άλλος.

“Αποχώρησα από την ταινία του Lars von Trier. Απαίσια ταινία. Δεν έπρεπε να γυριστεί. Οι ηθοποιοί συνένοχοι,” έγραψε κάποιος άλλος.

Κάποιοι βέβαια τον υποστήριξαν, γράφοντας: “Ήταν μία ταινία του Lars von Trier, τι περιμένανε; Ας μιλήσουμε για το ανίδεο κοινό των Καννών, που περίμενε να διασκεδάσει από μία ταινία του σχετικά με έναν κατά συρροή δολοφόνο.”

Στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ πάντως, αναφέρεται ότι η ταινία περιλαμβάνει σκηνές που μπορεί να προσβάλουν τους θεατές. Καλά, αυτό το ξέραμε και χωρίς προειδοποίηση.

Δείτε παρακάτω, κάποιες από τις αντιδράσεις:

Διαβάστε περισσότερα για: , ,