Είναι επίσημο: ο νέος 007 έχει σκηνοθέτη, σενάριο, και ημερομηνία εξόδου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι επίσημο: ο νέος 007 έχει σκηνοθέτη, σενάριο, και ημερομηνία εξόδου

Ειδήσεις | 29-5-2018 |

Επιτέλους τέλος στις συζητήσεις και τις προβλέψεις.

Οι MGM και Annapurna θα συνεργαστούν για να διανείμουν την 25 ταινία του Bond 25 στις ΗΠΑ, με έξοδο τις 8 Νοεμβρίου 2019, με την Universal Pictures να κερδίζει την διεθνή διανομή της ταινίας, δικαιώματα τα οποία κατείχε η Sony, δικαιώματα τα οποία έληξαν μετά το “Spectre”. Η ταινία βέβαια, θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στην Ευρώπη στις 25 Οκτωβρίου 2019.

Σε συνδυασμό με τα νέα διανομής, επιβεβαιώθηκε ότι ο Danny Boyle θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία, και πάλι με τον Daniel Craig, σαν 007. Ο Boyle ήταν υποψήφιος για την σκηνοθεσία πολύ καιρό τώρα, με την πρόσληψή του να εξαρτάται από το κατά πόσο οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli θα προτιμούσαν το σενάριο που κατέθεσε ο Boyle, γραφής του σεναριογράφου του “Trainspotting,” John Hodge.

Οι βετεράνοι του franchise, Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έγραψαν όλες τις ταινίες με τον Craig, καθώς και τα “The World Is Not Enough” και “Die Another Day,” με τον Pierce Brosnan, είχαν επιλεχθεί αρχικά, αλλά μάλλον το σενάριο του Hodge κρύβει εκπλήξεις που προτιμήθηκαν στο τέλος.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,