Η βιογραφία του Σαμαρά, από τον Σμαραγδή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η βιογραφία του Σαμαρά, από τον Σμαραγδή

Ειδήσεις | 1-4-2018 |

Και μετά τις απειλές σε κριτικούς και σινεφίλ που έθαψαν τον “Καζαντζάκη”, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, μάλλον θέλει να ανοίξει και άλλα μέτωπα, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι έχει ήδη στα χέρια του το σενάριο για ακόμα μία βιογραφία.

Αυτή τη φορά θα ζωντανέψει την ζωή και την καριέρα του πρώην πρωθυπουργού, προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η ταινία θα ξεκινά από την στιγμή που ο Σαμαράς αποφάσισε να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, περνώντας στην ίδρυση του δικού κόμματος, της Πολιτικής Άνοιξης, μέχρι την επιστροφή του στην ΝΔ, και την υπογραφή μνημονίων, για τα οποία δεν φταίει αυτός, αλλά οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ζάππειο, και στην τρύπα που έχει κρυφτεί πια ο πρώην πρωθυπουργός, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αν και φήμες θέλουν σωρεία ηθοποιών έξω από το σπίτι του, να παρακαλάνε.

Περισσότερα, μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο της προ-παραγωγής.