Το “Avengers: Infinity War” είναι η ταινία με το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του cinema - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Avengers: Infinity War” είναι η ταινία με το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του cinema

Ειδήσεις | 30-4-2018 |

Όχι που δεν θα τα κατάφερνε!

Επισήμως πλέον το “Avengers: Infinity War” είναι η ταινία με το εμπορικότερο άνοιγμα στην ιστορία του σινεμά καθώς κατάφερε, το πρώτο Σαββατοκύριακό της στις αίθουσες, να κάνει εισπράξεις 250 εκ. δολαρίων στις Η.Π.Α. και 630 εκ. δολαρίων παγκοσμίως.

Με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε το ρεκόρ της ταινίας “The Fate of the Furious” που είχε συγκεντρώσει πέρυσι 541 εκ. δολάρια παγκοσμίως καθώς και αυτό του “Star Wars: The Force Awakens” που το 2015 κατάφερε να συγκεντρώσει 248 εκ. δολάρια. Και όλα αυτά χωρίς να παίρνουμε υπόψιν μας την Κίνα όπου η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το “Avengers: Infinity War” κατέκτησε την πρώτη θέση του box office σε όσες χώρες προβλήθηκε ενώ και η πλειοψηφία των κριτικών και των θεατών φαίνεται πως έμειναν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Η ταινία συγκεντρώνει το μεγαλύτερο cast υπερηρώων που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε ταινία της Marvel ενώ παράλληλα δένει τις παράλληλες ιστορίες που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.

Με αυτόν τον ρυθμό πάντως, και με δεδομένη τη θετική ανταπόκριση του κοινού, φαίνεται ότι η ταινία “Avengers: Infinity War” θα σπάσει αρκετά ακόμη ρεκόρ μέχρι να σταματήσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,