Το «A Quiet Place 2» δεν αποκλείεται έρθει πολύ σύντομα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «A Quiet Place 2» δεν αποκλείεται έρθει πολύ σύντομα

Ειδήσεις | 11-4-2018 |

Τι κι αν δεν έχει και πάρα πολύ καιρό που έκανε πρεμιέρα στα σινεμά; Το «A Quiet Place» έχει κάνει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα ξεπερνώντας τα 50 εκατομμύρια στο πρώτο τριήμερο προβολής του μόλις. Και μιλάμε μόνο για τις ΗΠΑ!

Ο Μπράιαν Γουντς, ένας εκ των σεναριογράφους του εν λόγω horror διαμαντιού, δήλωσε πως το μεγάλο μυστικό της ταινίας είναι το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσονται τα τεκταινόμενα και τόνισε πως είναι τόσες πολλές οι σεναριακές προοπτικές που δίνονται σε ένα τέτοιο σύμπαν που δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα ένα σίκουελ.

«Υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια που μπορούν να ενωθούν, τόσες πολλές ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν», τονίζει ο Γουντς και η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο καθώς πολύ έξυπνα, το «A Quiet Place» αφήνει ανοιχτά διάφορα ζητήματα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως ενδεχόμενο σίκουελ μπορεί ακόμα και να βασιστεί σε άλλους χαρακτήρες μέσα στο ίδιο σύμπαν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωνές και οι φήμες που μιλάνε για τη δημιουργία του «A Quiet Place 2» αυξάνονται διαρκώς και μάλλον θα αυξάνονται όλο και παραπάνω όσο περνάει ο καιρός.