Πρεμιέρες 05/04 & 08/04/2018 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 05/04 & 08/04/2018

Πρεμιέρες | 3-4-2018 |

Φτωχό αριθμητικά πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα λέγεται, καθώς μετά μας περιμένει πληθώρα. 3 ταινίες κάνουν πρεμιέρα την Μ.Πέμπτη κι άλλες τρεις Κυριακή του Πάσχα.

Πέμπτη 05/04/2018, 3 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Το πρόγραμμα των αιθουσών για όλη την Ελλάδα στο Cinefreaks.gr με ένα κλικ.

Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place)

 

 

Ο John Krasinski και η Emily Blunt είναι ένα ζευγάρι που μεγαλώνει δυο παιδιά σε ένα απομονωμένο σπίτι εν μέσω… τρομακτικής ησυχίας, καθώς από ό,τι φαίνεται, ο κόσμος, μετά από μία καταστροφή, έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο κυνηγιού, με θηράματα τους ανθρώπους και κυνηγούς, ένας θεός και ένα σενάριο ξέρει, ποιους.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Οι δικοί μου άνθρωποι (Tesnota)

 

1998, Νάλτσικ, πρόποδες Καυκάσου, Ρωσία. Η 24χρονη Ιλάνα εργάζεται στο γκαράζ του πατέρα της. Ένα απόγευμα, έχουν μαζευτεί οικογένεια και φίλοι για να γιορτάσουν τον αρραβώνα του μικρού της αδερφού, Ντέιβιντ. Το ίδιο βράδυ το νεαρό ζευγάρι χάνεται και φτάνει στην πόρτα της οικογένειας ένα σημείωμα για λύτρα. Σ’ αυτή την κλειστή κοινότητα Εβραίων, η ανάμειξη της αστυνομίας είναι εκτός συζήτησης. Πως θα συγκεντρώσει η οικογένεια τα χρήματα για να σωθεί ο Ντέιβιντ;

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Οι Φύλακες του Χρυσού Αυγού (Rabbit School)

 

O Max, ένας λαγός που ζει σε μία πόλη, καταλήγει σε ένα πασχαλινό σχολείο για λαγούς, όπου φαίνεται τίποτα να μην συμβαίνει. Κάνοντας μαθήματα από την μυστηριώδη κυρία Hermione, και με την βοήθεια της Emmi, θα μάθει όχι μόνο τα μυστικά των πασχαλινών κούνελων, αλλά θα βρει και τον εαυτό του, και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να αποτρέψει μία αλεπού, που προσπαθεί να καταστρέψει το Πάσχα.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Κυριακή 08/04/2018, 3 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Ιστορίες Μιας Νύχτας (Posoki)

 

Σε συνάντηση με τον τραπεζίτη του, ένας ιδιοκτήτης-οδηγός ταξί διαπιστώνει ότι θα πρέπει να δωροδοκήσει προκειμένου να λάβει το δάνειο που ζητά. Όμως ο ίδιος θέλει να παραμείνει ένας έντιμος άνθρωπος. Το συμβούλιο δεοντολογίας που εξέτασε την καταγγελία του, δεν δείχνει να συμμερίζεται την εντιμότητά του και ζητά επίσης το δικό του μερίδιο στη δωροδοκία! Σε απελπιστική οργή, πυροβολεί τον τραπεζίτη και έπειτα τον εαυτό του. Το συμβάν αυτό προκαλεί μια μεγάλη εθνική συζήτηση σχετικά με το πώς η απελπισία έχει καταβάλει την κοινωνία. Εν τω μεταξύ, πέντε οδηγοί ταξί και οι επιβάτες τους κινούνται μέσα στη νύχτα –κάθε διαδρομή με την ελπίδα να βρουν ένα καλύτερο δρόμο προς τα εμπρός,μια νέα κατεύθυνση.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Μπάρμπαρα (Barbara)

 

Μια ηθοποιός, η Μπριζίτ, παίζει την Μπάρμπαρα σε μια ταινία της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα. Η Μπριζίτ δουλεύει τον χαρακτήρα της, τα τραγούδια και τις μελωδίες της, τη μίμηση των κινήσεων και τα λόγια της. Ο χαρακτήρας μεγαλώνει μέσα της και την καταλαμβάνει, ώσπου κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ηθοποιό από τον χαρακτήρα.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Game Night

 

Όταν ο Brooks απάγεται, φαινομενικά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά όταν οι έξι υπερ-ανταγωνιστικοί παίκτες ξεχύνονται να λύσουν την υπόθεση και να νικήσουν, αρχίζουν να ανακαλύπτουν ότι ούτε το “παιχνίδι”, ούτε ο Brooks, είναι αυτό που φαίνονται. Στη διάρκεια μιας χαοτικής νύχτας οι φίλοι βρίσκουν τους εαυτούς τους ολοένα και περισσότερο σε δύσκολη θέση όσο κάθε ανατροπή οδηγεί σε ακόμη μια απρόσμενη στροφή. Χωρίς κανόνες, ενδείξεις και καμία ιδέα για το ποιοι είναι όλοι οι παίκτες αν αυτό που βιώνουν είναι απλά ένα παιχνίδι, θα μπορούσε όλο αυτό να είναι η πιο διασκεδαστική εμπειρία που έχουν ζήσει ποτέ… ή η τελευταία.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται