Περισσότερα sequel για το Star Trek - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Περισσότερα sequel για το Star Trek

Ειδήσεις | 3-4-2018 |

Και μπορεί το Star Trek Beyond, να μην ήταν η εισπρακτική επιτυχία που ζητούσε η Paramount, αυτό φαίνεται πως δεν την έχει εμποδίσει από το να ελπίζει για την συνέχεια του franchise.

Λίγους μήνες πριν, προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας, ο Quentin Tarantino είχε μία καλή ιδέα σχετικά με την επόμενη ταινία της σειράς, την οποία μοιράστηκε με τον παραγωγό, J.J. Abrams. Φήμες λένε ότι ο Abrams ενθουσιάστηκε και επέλεξε τον σεναριογράφο του “The Revenant”, Mark L. Smith, να ξεκινήσει να το γράφει. Ωστόσο, η ιδέα του Tarantino φαίνεται να μην είναι η μόνη στο τραπέζι.

Ο Zachary Quinto μίλησε στο Entertainment Tonight Canada, λέγοντας πως υπάρχουν πολλαπλά σενάρια σε δημιουργία: “Υπήρχε ήδη ένα σενάριο πριν την ιδέα του Tarantino. Πιστεύω ότι δημιουργούν περισσότερα από ένα. Ο Quentin γυρίζει άλλη ταινία τώρα, οπότε πιστεύω ότι είμαστε σε μία κατάσταση αγωνίας. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την ιδέα ότι θα δουλέψουμε με αυτόν σε μία Star Trek ταινία, αλλά γνωρίζω ότι οι Simon Pegg και Doug Jung, οι οποίοι έγραψαν το Star Trek Beyond, ήδη γράφουν ένα σενάριο, καθώς και ότι υπάρχει ακόμα μία ομάδα που εργάζεται σε ένα ακόμα.” 

Φαίνεται ότι ο Zachary Quinto δεν γνωρίζει περισσότερα αυτή την στιγμή, αλλά θεωρεί ότι αυτά τα νέα είναι καλά. Οι φήμες πάντως για περισσότερα του ενός σενάρια επιβεβαιώθηκε από τον Simon Pegg, πριν από μερικές εβδομάδες.

Εν αναμονή λοιπόν…

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,