Όλες οι λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλες οι λεπτομέρειες για τον τηλεοπτικό «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

TV, Ειδήσεις | 6-4-2018 |

Περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» της Amazon είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αμερικάνικα ΜΜΕ, το σίριαλ θα περιλαμβάνει πέντε σεζόν και θα κοστίσει συνολικά ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια ενώ τα λεφτά που θα δαπανηθούν κάνουν το συνολικό κόστος των 281 εκατομμυρίων της κινηματογραφικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον να μοιάζει με ψίχουλα. Μόλις οι δυο πρώτες σεζόν του τηλεοπτικού «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μάλιστα αναμένεται να ξεπεράσουν σε μπάτζετ τις τρεις ταινίες καθώς θα κοστίζουν 500 εκατομμύρια.

Φήμες θέλουν και τον ίδιο τον Πίτερ Τζάκσον να εμπλέκεται στο project ενώ όπως έχει γραφτεί, ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, Πίτερ Νέλσον έχει διαμεσολαβήσει στις συζητήσεις ανάμεσα στον πελάτη του και την Amazon.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες, τα γεγονότα της σειράς αναμένεται εξελίσσονται πριν τα όσα έχουμε δει τις ταινίες. Πρόκειται με άλλα λόγια για ένα prequel…