Οι Colin Firth και Julie Walters πρωταγωνιστούν στο “The Secret Garden” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Colin Firth και Julie Walters πρωταγωνιστούν στο “The Secret Garden”

Ειδήσεις | 30-4-2018 |

Όπως έγινε γνωστό, το StudioCanal και η Heyday Films ετοιμάζονται να μεταφέρουν το διάσημο μυθιστόρημα της Frances Hodgson Burnett, “The Secret Garden”, στη μεγάλη οθόνη. Από το 2013 κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Guillermo del Toro θα αναλάμβανε το project, κάτι που τελικά δεν επαληθεύτηκε.

Τώρα όμως, όπως έγινε γνωστό, η ταινία θα προχωρήσει με τους Colin Firth και Julie Walters στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο, το οποίο μεταφέρει την ιστορία στη Βρετανία του1947, έχει γράψει ο Jack Thorne και, όπως και στο βιβλίο, σε αυτό πρωταγωνιστεί η 10χρονη Mary Lennox η οποία μεγαλώνει στην Ινδία αλλά λόγω μιας επιδημίας χολέρας καταλήγει στο σπίτι του θείου τη, Archibald Craven, στο Yorkshire. Εκεί θα κάνει φίλους και θα ανακαλύψει το κλειδί ενός μυστικού κήπου που θα αλλάξει τις ζωές όλων προς το καλύτερο.

Την Lennox υποδύεται η Dixie Egerickx ενώ στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης οι Edan Hayhurst, Amir Wilson και Isis Davis.
Ο Marc Munden, διάσημος από τις δουλειές του στη σειρά “Utopia” και στο “National Treasure” του 2016, θα βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.