Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί ταινία της DC! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί ταινία της DC!

Ειδήσεις | 18-4-2018 |

Καιρός ήταν να γίνει και αυτό! Ο μεγάλος παραμυθάς του Hollywood, Στίβεν Σπίλμπεργκ, αφού υπηρέτησε το blockbuster σινεμά δημιουργώντας πληθώρα ταινιών από διάφορα είδη, από το Sci Fi μέχρι action ταινίες, ήρθε η ώρα να βάλει την υπογραφή και το υποείδος των κόμιξ ταινιών.

Ενώ είναι ήδη γνωστό πως ετοιμάζει δυο βαρβάτα project, το ριμέικ του West Side Story και το «Indiana Jones 5» δηλαδή, άλλη μια ταινία προστέθηκε στα μελλοντικά του σχέδια. Πρόκειται για το «Blackhawk».

Tι είναι ακριβώς όμως το «Blackhawk»; Πρόκειται για ένα κόμιξ από την δεκαετία του ’40 που ανήκει στην DC. Ο βασικός χαρακτήρας -δηλαδή ο Blackhawk- είναι ο ηγέτης μιας μικρής ομάδας πιλότων που αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία και την καταπίεση. Στις περιπέτειές τους παίρνουν μέρος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ενώ τα βάζουν και με ορισμένους σούπερ ντούπερ κακούς ενώ λειτουργούν μέσα από μια κρυμμένη βάση γνωστή μόνο ως «νησί Blackhawk».

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά έχει να κάνει με το αν η ταινία του Σπίλμπεργκ θα λαμβάνει χώρα μέσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ή θα είναι μια αυτοτελής ιστορία. Διάφορες φήμες ήδη λένε πως αν και δεν θα παίξει κανένα ιδιαίτερο ρόλο στο σύμπαν όχι μόνο θα εντάσσεται σε αυτό αλλά δεν αποκλείεται να συνδεθεί κάπως και με την Wonder Woman, την μοναδική χαρακτήρα άλλωστε από το σύμπαν της DC που «ζούσε» την χρονική περίοδο που «έζησε» και ο Blackhawk!