Ο John Krasinski επιστρέφει με sci-fi θρίλερ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο John Krasinski επιστρέφει με sci-fi θρίλερ

Ειδήσεις | 12-4-2018 |

Ο Krasinski πρέπει να αισθάνεται πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη που έχει πάρει το A Quiet Place, και από ό,τι φαίνεται σκοπεύει να ξανακαθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τους ίδιους παραγωγούς. Αυτή τη φορά όμως για το επιστημονικής φαντασίας θρίλερ, Life On Mars.

Όχι δεν έχει να κάνει με την σειρά του 2016, αλλά με την νουβέλα της Cecil Castellucci, We Have Always Lived On Mars. Τοποθετημένη στον Κόκκινο Πλανήτη, επικεντρώνεται σε μία γυναίκα, η οποία μετά από μία καταστροφή στη Γη, μένει χωρίς σύνδεση με τον πλανήτη της, και πρέπει να επιβιώσει μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους της αποικίας της, όταν ξαφνικά θα ανακαλύψουν ότι μπορούν να αναπνεύσουν τον αέρα. .

Δημοσιεύματα θέλουν τον Krasinski να βρήκε την ιστορία ενδιαφέρουσα και να ενημέρωσε του παραγωγούς του Quiet Place, Michael Bay, Andrew Form και Brad Fuller. Εκείνοι ξεκίνησαν την παραγωγή, με την Paramount, να είναι υπεύθυνη της διανομής. Ο Krasinski μάλλον δεν θα πρωταγωνιστήσει, και ίσως να δώσει και την διασκευή του σεναρίου, σε κάποιον άλλον.

Διαβάστε περισσότερα για: ,