Νέες πληροφορίες για το "It: Chapter 2" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες πληροφορίες για το “It: Chapter 2”

Ειδήσεις | 13-4-2018 |

Οι James McAvoy και Bill Hader είναι σε συζητήσεις για να πλαισιώσουν τη Jessica Chastain στο “It: Chapter Two”.

Το δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου βιβλίου του Stephen King εστιάζει στις ενήλικες εκδοχές των χαρακτήρων που γνωρίσαμε στην πολύ επιτυχημένη πρώτη ταινία, τους οποίους τρομοκρατούσε ο δαίμονας-κλόουν Pennywise.

Αν οι δυο ηθοποιοί συμφωνήσουν, ο McAvoy θα πάρει το ρόλο του Bill Denbrough, ανεπίσημου αρχηγού της παιδικής παρέας με το παρατσούκλι “the Losers Club”, ο οποίος στην ενήλικη ζωή του έχει καταφέρει να γίνει ένας επιτυχημένος συγγραφέας. Ο  Hader από την άλλη, θα υποδυθεί το Richie Tozier, τον αστείο της παρέας που έχει γίνει DJ.

Η Chastain έχει επιβεβαιώσει πως θα υποδυθεί τη Beverly Marsh, το μοναδικό κορίτσι της παρέας που ως ενήλικας βιώνει έναν άσχημο γάμο. Ο Bill Skarsgard θα επιστρέψει, φυσικά, ως Pennywise.

Επίσης, οι Andy Muschietti και Gary Dauberman επιστρέφουν ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος αντίστοιχα.

Τον McAvoy πέρυσι είδαμε στο “Atomic Blonde” και προσεχώς θα τον απολαύσουμε στη νέα ταινία X-Men και στο “Glass”, τη συνέχεια του “Split”.

Όσο για το Hader, είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο Saturday Night Live και επιπλέον έχει χαρίσει τη φωνή του σε πολλές παραγωγές animation, όπως το “South Park”.

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και προς το παρόν η πρεμιέρα είναι για τις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,