"Οι ηθοποιοί του MCU, δεν έχουν ξεπουληθεί" - H Zoe Saldana παίρνει θέση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Οι ηθοποιοί του MCU, δεν έχουν ξεπουληθεί” – H Zoe Saldana παίρνει θέση

Ειδήσεις | 9-4-2018 |

Κι όμως οι κόντρες στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, καλά κρατούν, και έχουμε και περιθώρια για καινούριες.

Η Zoe Saldana εναντιώνεται στους ελιτιστές του Hollywood που θεωρούν τους ηθοποιούς και σκηνοθέτες που συμμετέχουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ότι έχουν ξεπουληθεί και ζητούν τον εύκολο μισθό. Μιλώντας στο Net-A-Porter, η ηθοποιός εξήγησε ότι οι ηθοποιοί στις superhero ταινίες πολλές φορές φέρουν το βάρος της ευθύνης, καθώς απευθύνονται σε νεαρότερες δημογραφικές ομάδες.

“Είμαι περήφανη που ζω στο διάστημα, που παίζω πράσινους και μπλε εξωγήινους, που μπορώ να εμπνεύσω νεότερες γενιές,” είπε η ηθοποιός αναφερόμενη σρ Avatar και Guardians of the Galaxy. “Θυμάμαι πως ήταν να είσαι νέος και εντελώς αποκομμένες από την σύγχρονη συζήτηση για την ζωή, επειδή ήμουν μικρή, ασήμαντη ή κάτι άλλο.”

Η Saldana υποστήριξε την άποψή της, με το να αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις ηθοποιών που έχουν επισκεφθεί άρρωστους fans ντυμένοι σαν τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν, όπως οι Ben Affleck, Robert Downey Jr., Tom Holland, και Chris Pratt.

“Έχω υπάρξει σε δωμάτια με ανθρώπους της βιομηχανίας, οι οποίοι είναι υπέροχοι σε αυτό που κάνουν, αλλά είναι απολύτως ελιτιστές και υποβιβάζουν ταινίες σαν αυτές της Marvel, ή ακόμα και τους ίδιους τους ηθοποιούς, σαν εμένα. Νομίζουν ότι έχουμε ξεπουληθεί, ή κάτι τέτοιο. Κάθε φορά που μιλούν αισθάνομαι τόσο απογοητευμένη από αυτούς,” συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στους ηθοποιούς, σημειώνει: “Είναι ηθοποιοί που χρησιμοποιούν τον χρόνο τους για να κάτσουν δίπλα σε ένα 5χρονο παιδί και να τους πουν ‘Σε βλέπω, σε ακούω, και έχεις σημασία. Οι ελιτιστές θα πρέπει να αναλογιστούν τι σημαίνει να ερμηνεύεις ένας σουπερ ήρωα για ένα παιδί. Δεν υποβαθμίζεις εμένα, αλλά και το τι βλέπει ένα παιδί σαν σημαντικό στη ζωή του.” 

Μίλησε όμως και για τους σκηνοθέτες: “Έχω δουλέψει με κινηματογραφιστές που άνθισαν σε αυτό το είδος, και ήταν απόκληροι από το mainstream. Βρήκαν τον κόσμο τους και ήταν ικανοί να φανταστούν το αφάνταστο. Κάθε τι που δημιουργούν, και πως προσκαλούν τους χαρακτήρες να συμμετέχουν, είναι απολύτως συμπεριληπτικό.” 

 

Zoe, κορίτσι μας, εμείς μαζί σου…

Διαβάστε περισσότερα για: