Είμαι η June Osborn. Και είμαι ελεύθερη - Νέο trailer για την 2η σεζόν του "The Handmaid's Tale" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είμαι η June Osborn. Και είμαι ελεύθερη – Νέο trailer για την 2η σεζόν του “The Handmaid’s Tale”

TV, Ειδήσεις | 1-4-2018 |

Η αναμονή γίνεται όλο και μικρότερη, καθώς η δεύτερη σεζόν του The Handmaid’s Tale έρχεται μέσα στον μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ανυπομονούμε λιγότερο.

Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, όπως κάθε σωστό trailer οφείλει, μας προσφέρει μία βαθύτερη ματιά στο τι θα συμβεί στην Offred, της Elisabeth Moss, η οποία μας δηλώνει ότι είναι ελεύθερη και το όνομά της είναι June Osborn. Βλέπουμε την Moira (Samira Wiley), η οποία είναι πρόσφυγας πλέον την Gilead, και Ofglen/Emily, η οποία έχει σταλεί στις αποικίες να προσπαθεί να αντισταθεί.

Στις νέες προσθήκες του cast θα δούμε, όπως είναι γνωστό, την Marisa Tomei, χωρίς ακόμα να ξέρουμε ακριβώς ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Σε ό,τι αφορά το σενάριο του δεύτερου κύκλου, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πολλά από τα στοιχεία του βιβλίου της Margaret Atwood, θα βρίσκονται στη σειρά, σε συνδυασμό με καινούρια, με την Atwood να είναι εμπλεκόμενη σε ρόλο συμβούλου.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο hulu στις 25/04.

https://youtu.be/dKoIPuifJvE

Διαβάστε περισσότερα για: , ,