Η SJ Clarkson, του Orange is the New Black, είναι η επόμενη σκηνοθέτης του Star Trek - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η SJ Clarkson, του Orange is the New Black, είναι η επόμενη σκηνοθέτης του Star Trek

Ειδήσεις | 30-4-2018 |

Οι συζητήσεις πάνε και έρχονται σχετικά με το μέλλον των ταινιών του Star Trek. Ο Quentin Tarantino έχει ήδη στα σκαριά μία εκδοχή της επόμενης ταινίας, για λογαριασμό της Paramount, αλλά τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πέρα από αυτήν ετοιμάζεται και ακόμα μία, προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι τελικά η συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι η εκδοχή του Tarantino, θα αργήσει ακόμα, καθώς το στούντιο ανακοίνωσε ήδη ποιος, ή καλύτερα ποια, θα αναλάβει την σκηνοθεσία στο επόμενο κεφάλαιο του franchise. Και αυτή θα είναι η SJ Clarkson, την οποία γνωρίζουμε από τα Jessica Jones και Orange is the new Black.

To σενάριο θα έχει την υπογραφή των JD Payne και Patrick McKay, και θα αφορά τον Kirk (Chris Pine), και μία συνάντηση αυτού με τον εκλιπόντα πατέρα του, George (Chris Hemsworth), φυσικά με ένα ταξίδι στον χρόνο. Σύμφωνα με το Variety, ο Zachary Quinto θα επιστρέψει, και ο JJ Abrams θα έχει και πάλι την παραγωγή.

Μπορεί η τελευταία ταινία του franchise, το Star Trek Beyond, να μην πέτυχε όσο ήθελε η Paramount, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να κρατήσει την φλόγα ζωντανή.

Όσο για την ταινία του Tarantino, μάλλον θα είναι η επόμενη. Το επόμενο κεφάλαιο αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2019.

Διαβάστε περισσότερα για: