Η "Μακριά Πορεία", του Stephen King, έρχεται στις αίθουσες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η “Μακριά Πορεία”, του Stephen King, έρχεται στις αίθουσες

Ειδήσεις | 26-4-2018 |

Ας το πούμε ακόμα μία φορά: Είναι ωραίο να είσαι King τα τελευταία χρόνια.

Ο James Vanderblit, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, θα καταφέρει επιτέλους να κάνει το 10ετές όνειρό του πραγματικότητα, καθώς ετοιμάζει να φέρει στην οθόνη το “The Long Walk”, ένα από τα βιβλία του Stephen King, το οποίο υπέγραψε με το ψευδώνυμο Richard Bachman.

Η υπόθεση τοποθετείτε σε μία δυστοπική Αμερική, όπου η μόνη αθλητική διοργάνωση κάτω από το νέο καθεστώς, είναι η Μακριά Πορεία. Ένας αγώνας περιπάτου με 100 νέους άντρες, όπου πρέπει να περπατήσουν από την μία άκρη της χώρας στην άλλη, κρατώντας σταθερό ρυθμό. Στις τρεις προειδοποιήσεις, ο αθλητής εκτελείται εν ψυχρό, και ο αγώνας τελειώνει μόνο όταν παραμείνει ένας ζωντανός. Και το έπαθλο, είναι ό,τι ζητήσει.

Ο Vanderbilt και ο παραγωγός Bradley Fischer, προσπαθούν εδώ και χρόνια να αποκτήσουν τα δικαιώματα. Ο σκηνοθέτης Frank Darabont τα είχε, με τον Vanderbilt να γράφει σχεδιάσματα του σεναρίου, ξέροντας όμως ότι δεν τα έχει. Ο Darabont ξεπέρασε το χρονικό όριο, χωρίς να δημιουργήσει κάτι, και έτσι τώρα προχωράει η διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,