Η επόμενη ταινία του Steven Soderbergh θα αφορά την υπόθεση των Panama Papers - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η επόμενη ταινία του Steven Soderbergh θα αφορά την υπόθεση των Panama Papers

Ειδήσεις | 20-4-2018 |

Μετά από μια απουσία σχεδόν τεσσάρων ετών από τα κινηματογραφικά δρώμενα, ο Steven Soderbergh επέστρεψε πέρσι εμφατικά με το “Logan Lucky” (αργότερα ακολούθησε και το “Unsane”). Τώρα η ματιά του σκηνοθέτη στρέφεται στην υπόθεση των Panama Papers και το επόμενο project του θα έχει τον τίτλο “The Laundromat” (“To πλυντήριο” ελληνιστί).

Η ιστορία θα εστιάζει στη διαρροή 11.5 εκατομμυρίων εγγράφων της εταιρείας Mossack Fonseca που βρίσκεται στον Παναμά. Πρόκειται για μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας, με τις πληροφορίες που διέρρευσαν να καταδικάζουν πολλές εταιρείες ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εταιρεία για να προβούν σε παράνομες ενέργειες όπως φοροδιαφυγή.

Με δεδομένο ότι το γεγονός έλαβε χώρα μόλις το 2015 είναι μια ταινία που μπορεί να ενοχλήσει πολλούς που εμπλέκονται στην υπόθεση, όπως είχε συμβεί και το “The Big Short” (2015), που αφορούσε τη φούσκα στις αγορές ακινήτων που “έσκασε” την περίοδο 2007-2008. Από την άλλη, πολλοί μπορεί να μην ενδιαφερθούν καν, καθώς δεν ήταν κάτι που τους επηρέασε άμεσα και έτσι μπορεί να παρακολουθήσουν μια ταινία με την οποία δε θα συσχετιστούν ιδιαίτερα.

Η λύση ίσως έρθει από το καστ που θα ανακοινωθεί σύντομα και προβλέπεται ότι θα περιλαμβάνει μεγάλα αστέρια. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα μπορούσε να προσελκύσει το κοινό στις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,