Ένοχος για βιασμό ο Μπιλ Κόσμπι - Φυλάκιση μέχρι 30 ετών για τον 80χρονο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένοχος για βιασμό ο Μπιλ Κόσμπι – Φυλάκιση μέχρι 30 ετών για τον 80χρονο

Ειδήσεις | 27-4-2018 |

Ένοχο και για τις τρεις κατηγορίες που τον βάραιναν στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 60 γυναικών, έκρινε το δικαστήριο τον κωμικό Μπιλ Κόσμπι. Ο 80χρονος αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης ως και 30 χρόνια, ενώ αναμένεται να του επιδικαστεί πρόστιμο 25.000 δολάρια για κάθε μια από τις κακουργηματικού τύπου κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το Associated Press, το αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη πως ο Μπιλ Κόσμπι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά την 45χρονη πλέον Αντρέα Κόνσταντ, το 2004 στη Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος αρνούνταν τις καταγγελίες της Κόνσταντ, υποστηρίζοντας πως ότι συνέβη έγινε με την συγκατάθεσή της.

Οι ένορκοι χρειάστηκαν 14 ώρες για να φτάσουν σε ετυμηγορία ενοχής με τον 80χρονο Μπιλ Κόσμπι να βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικές κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα, η κάθε μία εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 χρόνων.

Η 44χρονη σήμερα Andrea Constand γνωρίστηκε με τον Μπιλ Κόσμπι το 2002, όταν η ίδια ήταν μόλις 29 ετών. Τότε, το μετέπειτα θύμα του Αμερικανού ηθοποιού ήταν διευθύντρια επιχειρήσεων της μπασκετικής ομάδας του Πανεπιστημίου Temple. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων, στο κάμπους, στο Liacouris Center. Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ο Μπιλ Κόσμπι ανέπτυξε μία «ερωτική διάθεση» για την 29χρονη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ.