Είστε έτοιμοι για γενετικά μεταλλαγμένους Predators; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για γενετικά μεταλλαγμένους Predators;

Ειδήσεις | 30-4-2018 |

Από την στιγμή που ο Shane Black υπέγραψε να σκηνοθετήσει και να συνυπογράψει το σενάριο, το επόμενο κεφάλαιο του “Κυνηγού” μας έχει ιντριγκάρει.

Πριν λίγες μέρες, στα πλαίσια της CinemaCon, αποκαλύφθηκε και η σύνοψη της ταινίας, και όσο να πεις, μας κάνει να ανυπομονούμε.

Από ό,τι φαίνεται στο τραπέζι πέφτει η ιδέα των γενετικών μεταλλάξεων. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του διαστήματος, μέχρι μία μικρή προαστιακή πόλη, το κυνήγι επιστρέφει σπίτι του, στην εκρηκτική επανεφεύρεση της σειράς του Predator, από τον Shane Black. Τώρα, ο πιο φονικός κυνηγός του γαλαξία, επιστρέφει δυνατότερος, εξυπνότερος και πιο θανατηφόρος από ποτέ, έχοντας αναβαθμίσει το DNA του, με γεγετικό υλικό από άλλα είδη. Όταν ένα μικρό αγόρι θα προκαλέσει την επιστροφή του στην Γη, μόνο μία ομάδα πρώην στρατιωτών και επιστημόνων μπορούν να εμποδίσουν τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους.”

Στον ρόλο του νεαρού αγοριού θα δούμε τον Jacob Tremblay, με το cast να συμπληρώνουν οι Olivia Munn, Yvonne Strahovski, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Boyd Holbrook και Edward James Olmos.

Μετά πάντως από πολλές καθυστερήσεις η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,