Διαγωνισμός Σεναρίου Script-Up - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διαγωνισμός Σεναρίου Script-Up

Ειδήσεις | 23-4-2018 |

Η ομάδα του Script-Up στα πλαίσια προώθησης της διαδικτυακής της πλατφόρμας, σε συνεργασία με την Volition Pictures διεξάγει τον πρώτο online διαγωνισμό σεναριογραφίας στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν σεναριογράφοι αλλά και αναγνώστες. Επίσημος αξιολογητής των 5 σεναρίων που θα φτάσουν στον τελικό θα είναι ο αναγνωρισμένος κινηματογραφιστής,σκηνοθέτης και παραγωγός Steven Bernstein ενώ το νικητήριο σενάριο θα γυριστεί στο νησί της Σύρου.

Το Script-Up είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που δίνει βήμα σε ταλαντούχους σεναριογράφους να προωθήσουν την δουλειά τους αντλώντας γνώμες και βαθμολογίες από τους αναγνώστες, οι οποίοι είναι οι τελικοί αποδέκτες. Με τον τρόπο αυτό, η πλατφόρμα του Script-Up παρέχει τη δυνατότητα στον δημιουργό να έχει μία πιο ασφαλή ένδειξη για την γνώμη του κοινού, πριν απευθυνθεί σε έναν παραγωγό/εκδότη ή πριν δοκιμάσει μεγάλες πλατφόρμες crowd funding ώστε να υλοποιήσει το project του.

Η δημιουργική oμάδα πίσω από το εγχείρημα του Script-Up αποτελείται από τους Παύλο Φωτιάδη, Κωνσταντίνο Μονιό, Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο , Βασίλη Παπαδόπουλο και Μαρία Μπαραζιάν.

Περισσότερες πληροφορίες:

ScriptUp   www.facebook.com/scriptupcom/

Volition Pictures  www.facebook.com/volitionpictures/