"Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω." - O Joaquin Phoenix (συνεχίζει) να φλερτάρει με τον Joker - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω.” – O Joaquin Phoenix (συνεχίζει) να φλερτάρει με τον Joker

Ειδήσεις | 3-4-2018 |

Νωρίτερα φέτος, δημοσιεύματα πήγαν και ήρθαν σχετικά με την συνάντηση του Joaquin Phoenix με τον Todd Phillips, σχετικά με την origin ταινία του δεύτερου, για τον Joker, με τα δημοσιεύματα να ισχυρίζονται ότι ο Phoenix έχει δεχτεί τον ρόλο. Κάποιες εβδομάδες μετά, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Η Fandango είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον ηθοποιό κατά την διάρκεια της προώθησης του “You were never really here” και εκείνος είχε να πει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα:

“Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι ένας χαρακτήρας με πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω.  Το βλέπω σαν μία ταινία. Δεν θα πω ποτέ ‘Δεν θα κάνω Western’. Εξαρτάται από τι θα είναι. Δεν με ενδιαφέρει το είδος. Με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας και ο σκηνοθέτης. Αν έχεις την ικανότητα να ξεπεράσεις το είδος, τότε αυτό πρέπει να κάνεις. Οπότε δεν θα πω με σιγουριά, όχι. Υπάρχουν πράγματα με τις πιθανότητες των οποίων έχω φλερτάρει, τα οποία είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν ενδιαφέρον για εμένα. Αλλά για κάποιους λόγους δεν έφταναν ποτέ στο σημείο να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και αυτός είναι ο σκοπός. Ο καθένας πρέπει να θέλει να εξερευνήσει το ίδιο πράγμα ή αλλιώς δεν θα λειτουργήσει. Δεν είμαι αντίθετος με αυτό. Δεν αποφασίζω βάσει χρημάτων παραγωγής και τέτοια. Το θέμα είναι ο σκηνοθέτης και ο χαρακτήρας.”

Ο Joaquin Phoenix έχει πλησιάσει στο παρελθόν την ιδέα να συμμετέχει σε κάτι που προέρχεται από τον κόσμο των comic-books, όπως το Doctor Strange.

Η ταινία του Phillips πάντως, πιθανολογείται ότι αφορά την αρχή του χαρακτήρα, όταν εκείνος απέτυχε να γίνει κωμικός.

Θα δούμε…

Διαβάστε περισσότερα για: ,