Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η «Wonder Woman» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η «Wonder Woman»

Ειδήσεις | 6-4-2018 |

To δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Λίντα Κάρτερ, γνωστή κατά βάση από τον ρόλο της ως τηλεοπτική «Wonder Woman».

«Με το λάσο της αλήθειας και την αποφασιστικότητά για δικαιοσύνη, ο χαρακτήρας της “Wonder Woman” είχε πάντα ως στόχο να διορθώσει τα λάθη της κοινωνίας. Φεμινίστρια και υπέρμαχος της ειρήνης σκέφτεται τρόπους για να σώσει τον κόσμο χωρίς τις γροθιές της. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι η Λίντα Κάρτερ με τα μπλε μάτια, η σταρ που υποδυόταν την ηρωίδα για τρεις σεζόν στη σειρά του CBS της δεκαετίας του 1970 (1975-1979) “Wonder Woman” διαθέτει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά» αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety για το γεγονός.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η ίδια η Κάρτερ τόνισε: «Νομίζω ότι αν υπήρχε ρόλος που είχε νόημα για μένα, αυτός ήταν η Wonder Woman».

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας τους θαυμαστές της γράφοντας τα εξής: «Φαίνεται απίθανο που είμαι στη βιομηχανία του θεάματος 50 χρόνια. Αλλά αγαπώ τη δουλειά αυτή. Αγαπώ τη δημιουργική διαδικασία, τη δουλειά, την ερμηνεία… όλα αυτά».