Ανησυχίες, ναι. Νεανικές, όχι πια. Το cast του "Dawson's Creek", κάνει reunion - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανησυχίες, ναι. Νεανικές, όχι πια. Το cast του “Dawson’s Creek”, κάνει reunion

Ειδήσεις | 3-4-2018 |

Για πρώτη φορά μετά το finale του 2003, το cast του Dawson’s Creek, συναντήθηκε ξανά για χάρη του Entertainment Weekly. “Έχουμε συναντηθεί μέσα στα χρόνια, αλλά ποτέ όλοι με όλους, και ποτέ για πολύ” είπε η Katie Holmes. “Έχω συναντήσει τους πάντες, και όποτε συμβαίνει χαμογελάω,” συμπληρώνει ο δημιουργός της σειράς Kevin Williamson.

Το cast, Katie Holmes (Joey Potter), James Van Der Beek (Dawson Leery), Joshua Jackson (Pacey Witter), Michelle Williams (Jen Lindley), Busy Phillips (Audrey Liddell), Kerr Smith (Jack McPhee), Meredith Monroe (Andie McPhee), και Mary Beth Peil (Evelyn “Grams” Ryan), φιλοξενείται στο εξώφυλλο του EW, αλλά και στο video reunion, το οποίο μπορείς να δεις στο PeopleTV.com. 

Ο Van Der Beek θυμάται πως ήταν να κάνεις γυρίσματα σε μία μικρή πόλη: “Ήταν σαν να μεγαλώνουμε όλοι μαζί. Αισθανόμουν ευγνώμων που κάναμε γυρίσματα στο Wilmington. Συνδεθήκαμε με τέτοιον τρόπο, και νομίζω ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν κάναμε γυρίσματα στη Νέα Υόρκη ή στο LA.”

H σειρά παιζόταν από το 1998 μέχρι το 2003, και ήταν ένας συνδυασμός από coming-of-age δράμα με δόσεις αμφιλεγόμενων για την τότε τηλεόραση θεμάτων. Ο “θέλω να γίνω σκηνοθέτης” Dawson, ο αδέξιος ταραχοποιός Pacey, η “αλλάζω συνέχεια διάθεση” Joey, και το κακό κορίτσι Jen, μπορεί να έπεσαν στο σεναριακό κλισέ τοων ερωτικών σχέσεων μεταξύ τους, αλλά αποτελούσαν μία φρέσκια εναλλακτική.

Marc Hom for EW

Marc Hom for EW

Marc Hom for EW

Marc Hom for EW

Marc Hom for EW