Η Βασίλισσα θα πληρωθεί όπως πρέπει. Μισθολογική ανισότητα στο "The Crown" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Βασίλισσα θα πληρωθεί όπως πρέπει. Μισθολογική ανισότητα στο “The Crown”

TV, Ειδήσεις | 15-3-2018 |

Δεν είναι εύκολο να είσαι βασίλισσα.

Οι παραγωγοί του “The Crown” αποκάλυψαν ότι οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν λάμβαναν ίδια αμοιβή για τις πρώτες δύο σεζόν της υπερπαραγωγής του Netflix. Ο Matt Smith, ο οποίος ενσάρκωνε τον πρίγκηπα Φίλιππο, πληρωνόταν παραπάνω από την Claire Foy, η οποία ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετη 2η, παρά τον περισσότερο χρόνο που εμφανιζόταν. Η παραγωγός Suzanne Mackie πάντως επιμένει: “Από εδώ και στο εξής, κανείς δεν θα πληρώνεται παραπάνω από την Βασίλισσα.”

Ο μισθός του Smith ήρθε σαν αποτέλεσμα της φήμης του ηθοποιού από την συμμετοχή του για 4 σεζόν στο “Doctor Who”. Η Foy όμως είχε αρχίσει και εκείνη να δημιουργεί όνομα, καθώς είχε κερδίσει και BAFTA και υποψηφιότητες στα Critics’ Choice Awards, ενσαρκώνοντας την Anne Boleyn, στη μίνι σειρά του 2015, “Wolf Hall”, στο πλευρό των Mark Rylance και Damian Lewis. Από την στιγμή που εμφανίστηκε το “The Crown”, το Φθινόπωρο του 2016, η Foy ήταν υποψήφια για Emmy, και είχε κερδίσει για τον ρόλο Χρυσή Σφαίρα και 2 SAG Awards.

Αλλά πάρα την επιλογή των παραγωγών να πληρώσουν παραπάνω, η Foy δεν έχει να κερδίσει κάτι. Όλοι οι βασικοί ρόλοι της τρίτης σεζόν θα παιχτούν από άλλους ηθοποιούς, καθώς μιλάμε για άλλη χρονική περίοδο της ζωής της βασιλικής οικογένειας. Την Ελισάβετ θα παίξει η Olivia Colman, ενώ την αδερφή της Μαργαρίτα, η Helena Bonham Carter, χωρίς να ξέρουμε ακόμα ποιος θα παίξει τον Φίλιππο.

Διαβάστε περισσότερα για: