Βασιλιάς Αρθούρος από Frank Miller και Tom Wheeler, για το Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βασιλιάς Αρθούρος από Frank Miller και Tom Wheeler, για το Netflix

TV, Ειδήσεις | 29-3-2018 |

Είστε έτοιμοι για ακόμα μία ιστορία σχετικά με τον θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου; Βασικά, είστε δεν είστε, αυτή θα συμβεί, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Deadline, το Netflix ήδη έχει δώσει την έγκρισή του για 10 επεισόδια της σειράς “Cursed”, το οποίο θα είναι βασισμένο στο επερχόμενο graphic novel των Frank Miller και Tom Wheeler. Με δεδομένο ότι το βιβλίο θα βγει στα ράφια το 2019, τότε μιλάμε για την πρώτη φορά που μία δημιουργική ομάδα θα δουλεύει παράλληλα σε ένα βιβλίο και μία σειρά.

Η ιστορία θα αφορά μεν τον Αρθούρο, αλλά από την σκοπιά της Nimue, μίας έφηβης ηρωίδας με ένα μυστήριο χάρισμα. Μετά τον θάνατο της μητέρας της, θα γίνει βοηθός τους βασιλιά, στην αποστολή του να βρει τον μάγο Merlin. H Nimue θα γίνει σύμβολο.

Όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία του βιβλίου, ο Frank Miller δήλωσε ότι πάντα τον ενδιέφερε ο μύθος του βασιλιά, αλλά και της ηρωίδας, θέλοντας να δημιουργήσει μία περιπέτεια που θα τα έχει όλα.

Χρειαζόμαστε όμως ακόμα έναν Αρθούρο; Από την τελευταία προσπάθεια του Guy Ritchie, μέχρι και την αναφορά του μύθου στο τελευταίο Transformers, ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,