Τι ετοιμάζει ο Steven Spielberg μετά το “Ready Player One”; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τι ετοιμάζει ο Steven Spielberg μετά το “Ready Player One”;

Ειδήσεις | 12-3-2018 |

Μπορεί οι πρώτες κριτικές για το “Ready Player One” του Steven Spielberg να είναι διθυραμβικές όμως ο διάσημος και πετυχημένος σκηνοθέτης δεν δείχνει να επαναπαύεται στις δάφνες του αλλά ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στις επόμενες ταινίες του.

Και μπορεί να γνωρίζαμε ότι η επόμενη ταινία του Spielberg θα είναι το “Indiana Jones 5”, το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, όμως τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι πρώτες πληροφορίες όσον αφορά την επόμενη δουλειά του.

Παρόλο που υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Spielberg μετά το πέμπτο μέρος του “Indiana Jones” θα ετοίμαζε ένα remake του “West Side Story”, τώρα, σύμφωνα με το Variety, φαίνεται ότι το επόμενο project του σκηνοθέτη θα είναι η μεταφορά της βιογραφίας του διάσημου συνθέτη Leonard Bernstein στη μεγάλη οθόνη. Ο Bernstein, ο οποίος έγραψε τη μουσική του “West Side Story”, δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια την ομοφυλοφιλία του ενώ είχε παντρευτεί την Felicia Cohn Montealegre με την οποία έμεινε μέχρι το θάνατο της το 1978.

Όπως βέβαια σημειώνει και το Variety, όποια ταινία και αν ακολουθήσει τελικά το “Indiana Jones 5”, δεν θα αρχίσει να γυρίζεται πριν το 2019. Η νέα ταινία του Spielberg “Ready Player One”, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Μαρτίου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: