Τέλος το σινεμά για την Cameron Diaz; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τέλος το σινεμά για την Cameron Diaz;

Ειδήσεις | 12-3-2018 |

Τελευταία φορά που είδαμε την Cameron Diaz στη μεγάλη οθόνη ήταν στο musical “Annie” του 2014 καθώς από τότε δεν έχει συμμετάσχει σε καμία ταινία. Τέσσερα περίπου χρόνια μετά, η The Daily Mail αποκαλύπτει ότι αυτό δεν οφείλεται ούτε σε κάποιοι διάλειμμα της διάσημης ηθοποιού αλλά ούτε στο ότι αποφάσισε να γίνει πιο επιλεκτική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Diaz αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της στο cinema και να μην γυρίσει άλλη ταινία κάτι που επιβεβαίωσε και η, ηθοποιός και φίλη της Diaz, Selma Blair. Μάλιστα, η The Daily Mail έκανε γνωστό ότι και άλλη ανώνυμη πηγή επιβεβαιώνει ότι η Diaz έχει αποχωρήσει από τη βιομηχανία του κινηματογράφου και δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε αυτή.

Παρόλο που μένει να αποδειχθεί αληθές το δημοσίευμα, είναι γεγονός ότι η Cameron Diaz απέχει τα τελευταία χρόνια από το χώρο του θεάματος και φαίνεται να έχει επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή. Μένει τώρα να αποδειχθεί αν όντως δεν θα την ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη ή, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων συναδέλφων της, θα επιστρέψει μετά από κάποιοι διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για: