Πρώτο trailer του τηλεοπτικού "Nightflyers" του George R.R. Martin - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer του τηλεοπτικού “Nightflyers” του George R.R. Martin

TV, Ειδήσεις | 21-3-2018 |

Το “Nightflyers”, αποτελεί μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς, κυρίως λόγω του ότι βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1980 το οποίο υπογράφει ο George R.R. Martin, δημιουργός του “Game of Thrones”.

Το βιβλίο, το οποίο είχε μεταφερθεί το 1987 και στη μεγάλη οθόνη, ακολουθεί 8 επιστήμονες κι έναν πανίσχυρο τηλεπαθητικό οι οποίοι ξεκινάνε για μία αποστολή στα βάθη του ηλιακού μας συστήματος με σκοπό να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής. Όμως μια σειρά από τρομαχτικά και βίαια γεγονότα θα οδηγήσει το πλήρωμα του Nightflyer σε μια αιματηρή κούρσα επιβίωσης.

Δείτε Επίσης: Οι δημιουργοί του “Game of Thrones” ετοιμάζουν νέα τριλογία “Star Wars”

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά φανερώνει το ύφος της σειράς την οποία ο ίδιος ο Martin περιγράφει ως “Ψυχώ στο διάστημα” καθώς πρόκειται για “μια ιστορία στοιχειωμένου σπιτιού σε ένα διαστημόπλοιο”. Ο Daniel Cerone, δημιουργός της σειράς “Dexter” έχει αναλάβει τη μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη ενώ ο Martin δεν εμπλέκεται άμεσα με το project λόγω του αποκλειστικού του συμβολαίου με το HBO. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Eoin Macken, Sam Strike, Maya Eshet, Angus, Jodie Turner-Smith, Gretchen Mol, David Ajala και Brían F. O’Byrne.

Η σειρά, η οποία θα αποτελέσει την πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία του Syfy, αναμένεται το Φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,