Οι πρώτες αντιδράσεις για το "Ready Player One", του Spielberg - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρώτες αντιδράσεις για το “Ready Player One”, του Spielberg

Ειδήσεις | 12-3-2018 |

H πολυαναμενόμενη ταινία του Spielberg έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στα πλαίσια του φεστιβάλ SXSW, και οι πρώτες αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Ο Steven Spielberg παρουσίασε την διασκευή του από το επιστημονικής φαντασίας βιβλίο του Ernest Cline, το οποίο είναι γεμάτος αναφορές στην ποπ κουλτούρα των 80’s, και παρά κάποιες τεχνικές δυσκολίες στον ήχο, η ταινία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Το Ready Player One, το οποίο περιμένουμε τέλος του μήνα, ακολουθεί τον Wade Watts (Tye Sheridan), έναν έφηβο gamer ο οποίος συμμετέχει σε μία αναζήτηση μέσα στο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, OASIS. Ο δημιουργός του παιχνιδιού, James Halliday (Mark Rylance) έστησε ένα κυνήγι θησαυρού πριν τον θάνατό του, με τον νικητή να γίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο πλέον ιδιοκτήτης του OASIS.

To Hollywood Reporter ήδη μιλάει για μία εξαιρετική μεταφορά, κάνοντας την Warner να τρίβει τα χέρια της. Κάποιες από τις θετικές αντιδράσεις:

Αλλά όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, υπήρχαν άνθρωποι που δεν εντυπωσιάστηκαν όσο θα ήθελαν, χαρακτηρίζοντας την ταινία σαν κλασικό παιχνίδι νοσταλγίας, που δεν προσφέρει τίποτα καινούριο:

Διαβάστε περισσότερα για: ,