Πρεμιέρες 01/03 - Από την "Lady Bird", στο Κόκκινο Σπουργίτι - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 01/03 – Από την “Lady Bird”, στο Κόκκινο Σπουργίτι

Πρεμιέρες | 1-3-2018 |

Το μόνο σίγουρο για αυτή την εβδομάδα είναι ότι το πρόγραμμα γίνεται πλουσιότερο, με δύο τουλάχιστον ταινίες να τις περιμένουμε καιρό. Καλό κινηματογραφικό μήνα

Σήμερα 01/03/2018, 6 ταινίες κάνουν πρεμιέρα:

Το πρόγραμμα των αιθουσών για όλη την Ελλάδα στο Cinefreaks.gr με ένα κλικ.

Lady Bird

 

Η Christine “Lady Bird” McPherson, μια μαθήτρια του λυκείου, ονειρεύεται όσο τίποτα να δραπετεύσει από τη μικρή πόλη όπου ζει και να πάει σε κάποιο μέρος με “κουλτούρα”, όπως η Νέα Υόρκη. Απορρίπτει τους πάντες και τα πάντα στη ζωή της, μέσα σε αυτούς και τη μητέρα της, με την οποία όμως μοιάζει περισσότερο απ’ όσο θα ήθελε η ίδια να πιστεύει.

Δες την κριτική της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Κόκκινο Σπουργίτι – Red Sparrow

 

Η  Dominika Egorova είναι μία Ρωσίδα μπαλαρίνα που στρατολογείτε στο λεγόμενο «Sparrow School», μια ρωσική ακαδημία που εκπαιδεύει νέο κόσμο όπως αυτήν, να χρησιμοποιούν το σώμα τους και το μυαλό τους ως όπλα. Εκεί θα συναντήσει έναν πράκτορα της CIA τον οποίο και ερωτεύεται, όποτε και ξεκινάει να σκέφτεται να γίνει διπλή πράκτορας..

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Το Σπίτι Δίπλα στη Θάλασσα – The House by the Sea

 

Σε μια μικρή ακτή κοντά στη Μασσαλία βρίσκεται ένα σπίτι που ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άντρα. Τα τρία του παιδιά έχουν μαζευτεί στο πλευρό του για τις τελευταίες του μέρες: η Άντζελα, μια ηθοποιός που ζει στο Παρίσι, ο Ζόζεφ, που έχει ερωτευτεί μια γυναίκα που έχει τα μισά του χρόνια και ο Αρμάν, ο μόνος που έχει μείνει πίσω και λειτουργεί το μικρό οικογενειακό εστιατόριο. Εκεί, τα τρία αποξενωμένα αδέλφια, θα μοιραστούν συναισθήματα, αναμνήσεις ενοχές και μυστικά και θα αναμετρηθούν με όσα έχουν κληρονομήσει από τα ιδανικά του πατέρα τους. Μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός, θα τους κάνει να αναθεωρήσουν τα πάντα!

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Σπόρος – Grain

Σε έναν μελλοντικό κόσμο, σε μια δυστοπική κοινωνία οι άνθρωποι χωρίζονται στους προνομιούχους, αυτούς που ζουν στον αστικό πολιτισμό και τους εξόριστους, εκείνους που κατοικούν σε μια απέραντη και άγονη έρημο. Τις δυο κατηγορίες ανθρώπων χωρίζουν τα υψηλής τεχνολογίας δολοφονικά σύνορα. Ένας καθηγητής γενετικής που αγωνίζεται για την επιβίωση της ανθρωπότητας, δραπετεύει από το αστικό και θεωρητικά προνομιούχο περιβάλλον του και καταφεύγει στους Νεκρούς Τόπους προκειμένου να συναντήσει έναν επιστήμονα που έχει αυτοεξοριστεί εκεί και ο οποίος ενδέχεται να κατέχει το μυστικό για το μέλλον των ανθρώπων.

Δες την κριτική της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Η Γέννηση Ενός Ηγέτη – The Childhood of a Leader

 

Βρισκόμαστε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και παρακολουθούμε τη ζωή ενός μικρού αγοριού, γιου αμερικάνου διπλωμάτη, που ζει στη Γαλλία. Όμως το αγγελικό πρόσωπο του παιδιού κρύβει ένα αγόρι που εξαπατά και χειραγωγεί τους πάντες γύρω του.

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται


Stringless

Μια ορχήστρα αποτελείται από μία κιθάρα, ένα μπάσο, ένα πιάνο και τύμπανα. Α! Και μια φωνή. Σωστά; Λάθος! Μια ορχήστρα μπορεί να αποτελείται από πέντε φωνές που κάνουν τα πάντα. Πέντε γυναίκες. Πέντε ζωές. Που αγωνίζονται να επιβιώσουν στο δύσκολο καλλιτεχνικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μια μουσική εναλλακτική. Mια μουσική με γυναικεία ταυτότητα. Προσπαθούν να κρατηθούν ενωμένες. Θα τα καταφέρουν;

Δες το trailer της ταινίας και το πρόγραμμα των αιθουσών που παίζεται