Πεθαίνει ο Iron Man στο επόμενο «Avengers»; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πεθαίνει ο Iron Man στο επόμενο «Avengers»;

Ειδήσεις | 9-3-2018 |

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες πως το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που ακούει στο όνομα «Avengers: Infinity War» αναμένεται να είναι πολύ… αιματηρό.

Τόσο αιματηρό που δεν αποκλείεται να μας αφήσουν χρόνους ορισμένοι πολύ βασικοί ήρωες του σύμπαντος. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτοί να είναι κάποιοι εκ των Captain America και Iron Man. Ίσως και οι δύο…

Τις φήμες με ορισμένες διφορούμενες δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο ηθοποιός δηλαδή που έχει ταυτιστεί με τον Iron Man και που άφησε υποννούμενα για θάνατο του χαρακτήρα του!

«Πιστέψτε με, έχω κουραστεί σε κάθε ταινία να ακούω ότι θα γίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα και ότι τα πάντα πλησιάζουν στο τέλος τους και άλλα τέτοια. Και τελικά, δεν γίνεται τίποτα από αυτά. Όμως αυτή τη φορά όλα αυτά θα γίνουν. Οι δημιουργοί της ταινίας δεν αστειεύονται, αυτό το σενάριο θα σας κουνήσει τα μυαλά», είπε σε συνέντευξή του.

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι παλιοί χαρακτήρες έχουν αρχίσει να χάνουν την αίγλη τους μετά από δέκα χρόνια και ίσως είναι η ώρα να ηγηθεί των Avengers ο Spider-Man με ορισμένους νέους υπερήρωες…