Ο σκηνοθέτης του “Big Sick” ετοιμάζει ταινία με την Jessica Chastain και την Octavia Spencer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του “Big Sick” ετοιμάζει ταινία με την Jessica Chastain και την Octavia Spencer

Ειδήσεις | 26-3-2018 |

Η Jessica Chastain και η Octavia Spencer, μετά το “The Help” του 2011 ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια νέα ταινία.

Μάλιστα, η επικείμενη συνεργασία τους δημιούργησε μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των μεγάλων studios προτού τελικά το project καταλήξει στην Universal ενώ η Chastain επέμεινε να πληρωθεί η συμπρωταγωνίστρια της ισότιμα με αυτή πενταπλασιάζοντας τον μισθό που ήταν αρχικά να πάρει η Spencer.

Δείτε Επίσης: “Wine Country”: Η Amy Poehler ετοιμάζει ταινία για το Netflix

Καθώς λοιπόν η ταινία ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία παραγωγής, έγινε γνωστό ότι ο, σκηνοθέτης του “Big Sick”, Michael Showalter θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες ενώ το σενάριο υπογράφει ο Peter Chiarelli του “Now You See Me 2”.

Η ταινία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι στην ουσία ένα χριστουγεννιάτικο road trip καθώς Chastain και Spencer “θα δώσουν μάχη με τα στοιχεία της φύσης ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σπίτι τους για τα Χριστούγεννα” ενώ το σενάριο φημολογείται ότι έχει κοινά στοιχεία με το, κλασσικό πλέον, “Planes, Trains, and Automobiles” του 1987.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα για: ,