Ο Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την «Πριγκίπισσα Λέια» και προκαλεί συγκίνηση - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την «Πριγκίπισσα Λέια» και προκαλεί συγκίνηση

Ειδήσεις | 9-3-2018 |

Ο μύθος της σειράς ταινιών Star Wars, Μαρκ Χάμιλ μπήκε στο Hollywood Walk of Fame και οι Χάρισον Φορντ και Τζορτζ Λούκας ήταν στην τελετή προκειμένου να μιλήσουν και να τιμήσουν τον διάσημο ηθοποιό.

Η μοναδική απουσία κατά τη διάρκεια της απονομής, σε σχέση με το παλιό καστ δεν ήταν άλλη από αυτή της Κάρι Φίσερ. Ήταν μια απουσία αισθητή για όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, με τον Φορντ να λέει στο κοινό ότι «η Πριγκίπισσα του Star Wars είναι μαζί μας».

«Το σκεφτόμουν σήμερα και λυπάμαι πραγματικά που δεν έχουμε το άλλο μέλος της αρχικής τριάδας μας εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Όμως νιώθω την παρουσία της», δήλωσε ο Φορντ μπροστά σε όσους ήταν Walk of Fame για να γιορτάσουν το αστέρι του Χάμιλ.

Η Κάρι Φίσερ πέθανε λίγο πριν την κυκλοφορία στις αίθουσες του «The Last Jedi», στο οποίο και εμφανιζόταν κανονικά. Αν και πολλοί περίμεναν πως ο χαρακτήρας της Λέια θα πέθαινε, κάτι τέτοιο δεν έγινε και άπαντες πλέον περιμένουν το επόμενο επεισόδιο για να δουν, μεταξύ άλλων, τι θα γίνει με την Πριγκίπισσα.