Νέες πληροφορίες για τη σειρά του Alex Garland στο FX - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες πληροφορίες για τη σειρά του Alex Garland στο FX

Ειδήσεις | 14-3-2018 |

Μπορεί το “Annihilation” του Alex Garland να έχει καταφέρει να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς όμως ο ιδιοφυής σκηνοθέτης φαίνεται να κοιτάει μόνο μπροστά αφού ήδη δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο επόμενο project του. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο σκηνοθέτης του “Ex Machina” ετοιμάζεται να μετακομίσει στη μικρή οθόνη. Σήμερα, το δίκτυο FX ανακοίνωσε κι επίσημα την κυκλοφορία της σειράς η οποία θα ονομάζεται “Devs”.

Η σειρά θα εστιάζει στο χώρο της τεχνολογίας και θα ακολουθεί την Lily, μια νεαρή μηχανικό υπολογιστών, η οποία αρχίζει να ερευνά το αφεντικό της και την εταιρία στην οποία εργάζεται καθώς, όπως υποπτεύεται, αυτοί βρίσκονται πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση του συντρόφου της.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια ενώ ο Garland έχει γράψει το πρώτο επεισόδιο το οποίο και θα σκηνοθετήσει. Σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, η σειρά θεματικά θα είναι κοντά στη λογική του “Ex Machina”.

Αδιαμφισβήτητα, ο Garland είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός κι ένας από τους σημαντικότερους νέους δημιουργούς στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας οπότε πραγματικά ανυπομονούμε για τη σειρά, η οποία προς το παρόν, δεν έχει ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα για: